Αγνώστου (σε μένα...) σοφού:

«Η κακία στον κόσμο δεν είναι αποτέλεσμα της κακίας των κακών αλλά της αδράνειας των καλών».

...υιοθέτηση-αντιγραφή υπό Kλαζομενίου του έλληνος

27/10/13

Σιγά που οι παρελάσεις θα γλύτωναν την ιδιωτικοποίηση...

& Είναι το νέο, το ατράνταχτο "success story" του απο-φασισμένου πρωθυπουργού μας!
# Διότι έτσι θα έχουμε τα μεγάλα ωφέλη του ανταγωνισμού(*)!
± Και τις συναφείς τηλεοπτικές και άλλες διαφημίσεις των ανταγωνιζόμενων παρελάσεων.
§ Με τις οποίες θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου... Όλων των ελλήνων δηλαδή...
  • - @ Ελάτε στην παρέλαση του Εθνικού Λαθρέμπορου Καυσίμων! Εκεί στη "Νύμφη του Βορρά"! Πλούσιο, ανεπανάληπτο θέαμα, που θα σάς κάνει να ξεχάσετε την πείνα σας!
  • - @ Σεισμός στην παρέλαση στο Κορωπί! Επίδειξη πραγματικών πυρών! Από το απόθεμα του Μουσείου Λαθραίων Όπλων του Εθνικού Πλύστη Χρήματος! Μην την χάσετε, θα χάσετε!
  • - @ Στην παρέλαση στη Λαμία θα γίνει χαμός! Ο Εθνικός Νταβατζής Εθνικών Οδών θα παρουσιάσει τελευταίου τύπου μπουλντόζες αλλά και ντερμπεντέρη παρουσιαστή στο κλουβί.
  • - @ Στο Πειραιά, στον Πειραιά, παρέλαση και λεβεντιά! Έλα κι εσύ για να χαρείς με τα σπουδαία που θα δείς. Ημίωρη συναυλία σειρήνων από τα καράβια των Εθνικών Αφορολόγητων Εφοπλιστών! Δωρεάν ξενάγηση στο μοναδικό στον κόσμο κεκλιμένο υποβρύχιο!
§ Ιδιωτικοποίηση των παρελάσεων! 
± "Πώλησή" τους σε «χορηγούς» που θα βάλουν το πετρέλαιο για τα τάνκς, την κηροζίνη για τ' αεροπλάνα, τις υπερωριακές αμοιβές και τα "εκτός έδρας" όσων παρελάσουν αλλά και των αστυνόμων που θα προστατεύουν τους ταγούς στην εξέδρα από εκδηλώσεις υπερβολικης αγάπης του λαού.
& Ιδιωτικοποίηση των παρελάσεων!
# Μόνο έτσι θα πάψει η μιζέρια! Αφού τό 'πε ο Αβραμό, έτσι θα γίνει!
+ - + - +  + - + - + - + - +  + - + - + - + - +  + - + -
(*) «Μεγάλο μικρό παστρεύει» είναι η ...υπέρτατη ιδεολογία των friedman-ιακών, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός μας κι οι φασίζοντες λαζαριδοφαηλομπαλτάκοι, οι κυριώτεροι σύμβουλοί του, οι «κολλητοί» του...
Ο friedman-ισμός είναι φασιστική νοοτροπία {και πρακτική συνήθως...} ντυμένη με τον μανδύα ...οικονομικής θεωρίας. Για την οποία τού 'δωσαν και "Νόμπελ" τρομάρα τους...
Ο Χίτλερ και οι ναζιστές, οι τότε και οι τώρα, είχαν και έχουν ως θεωρητική βάση την "φυλή" και το αίμα. «Αίμα, τιμή, ...εγερθητοί»...
Ο Φρίντμαν και οι πιστοί του έχουν την ...ιερότητα του κέρδους και το «δίκαιο»του ισχυρότερου.
Φτού... Φτού και πέρα, φτού και δώθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: